fbpx

Salesforce.com og ONE Marketing indgår partnerskab

Vi er glade for at kunne meddele, at ONE Marketing har indgået nordisk partnerskab med Salesforce.com omkring implementering og support af Salesforce Marketing Cloud.

Dette partnerskab vil give vores kunder endnu flere muligheder for at implementere omnichannel, datadrevne Customer Journeys.

Salesforce tilbyder unik teknologi til understøttelse af Customer Journeys på tværs af Salg, Service og Marketing.
ONE Marketing er specialister i implementering, support og forankring af den samlede løsning, og sikrer i samarbejde med både Marketing og IT, at resultater realiseres.

I ONE Marketing vurderer vi løbende markedets førende teknologileverandører og sikrer, at vi gennem vores partnerskaber kan levere de bedste løsninger ud fra følgende centrale betragtninger:

  1. Kan teknologiudbyderen tilbyde noget unikt ift. vores kunders behov?
  2. Er der grundlag for et frugtbart samarbejde, som gavner vores kunder?

Det nye partnerskab med Salesforce understøtter og komplementerer vores nuværende partnerskaber med hhv. IBM (Unica, Silverpop) og Pitney Bowes (Portrait Software). Til gengæld ophører vores samarbejde med Oracle Responsys.
Vi er i gang med at opbygge kompetencer omkring Salesforce og forventer, at de første projekter starter i løbet af 2. kvartal 2016.

Søren Lauritsen
Søren LauritsenPartner

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
Søren Lauritsen, Partner – Mobil +45 21 20 80 62 – E-mail: sl@onemarketing.dk

2017-02-09T13:38:08+00:00