Den 1. oktober sidste år blev Anders Borup ansat som IT-chef (CIO) hos ONE Marketing. Han er allerede glad for jobbet og de mange nye udfordringer og opgaver, og vi er glade for at have ham med på holdet. Ansættelsen har betydet en markant styrkelse af ledelsesgruppen.

Anders Borup fortæller selv om sit skifte til ONE Marketing, at det især drejer sig om ikke at stå stille:

‘Jeg søger konstant udfordringer og forandring i mit arbejde, og hos ONE Marketing er der masser af spændende opgaver at tage fat på’.

Vi ledte efter et fembenet får – og fandt det

’Når man begynder på en ansættelsesproces, har man mange ideer og ambitioner om profilen, kompetencer, personlighed, ledelseskapacitet, match med vores kultur osv. Med andre ord så leder man i virkeligheden efter et fembenet får. Kort efter, at Anders var trådt ind ad døren til vores første samtale, var vi ikke i tvivl om, at vi havde fundet netop det: vores fembenede får!’, fortæller Olivier Poivey, partner hos ONE Marketing.

Anders Borup kommer med et CV, der byder på en årelang og bred erfaring inden for IT og ledelse. Han har blandt andet arbejdet som CTO hos dagbladet Politiken, CIO hos auktionshuset Lauritz.com samt som IT-chef på portalen greenmenuplanner.com.

Nyt direktiv – nye tider

Om sin ansættelse hos ONE Marketing fortæller Anders Borup:

‘Jeg valgte ONE Marketing, fordi virksomheden er en succes. Og hvem vil ikke gerne være en del af en succes? Firmaer med succes kan være lige så krævende at arbejde for, som firmaer med problemer. Strukturer ændrer sig hele tiden, og rollerne kan skifte. I morgen er aldrig som i går, og kaos er brændstof for kreativiteten’.

Sammen med vores IT-team arbejder Anders Borup på at styrke ONE Marketings IT-platform yderligere og lede den videre udvikling.

Derudover venter der en spændende opgave, som Anders Borup også skal stå i spidsen for: Arbejdet med at hjælpe vores kunder med implementeringen af EU’s Persondataforordningsdirektiv. Et ord på hele 29 bogstaver, der varsler strammere krav til håndtering af persondata. Formålet er at ensarte reglerne om persondata i EU. Direktivet forventes at træde i kraft i maj 2018. Sammen med resten af teamet er Anders Borup klar til at gå i kast med implementeringsopgaven.

Hos ONE Marketing er vi allerede meget tilfredse med samarbejdet og glæder os til et fortsat tæt og konstruktivt samarbejde. Så velkommen på holdet til Anders Borup!