Loading...
Forside 2017-09-14T10:42:40+00:00

ONE Marketing hjælper nordiske virksomheder med at optimere resultaterne af deres omnichannel marketing ved at designe, bygge og drive den nødvendige data og systemunderstøttelse.

Vi hjælper med

Brug for en snak?

ONE Marketing i tal

0
Løsninger
0
Gennemsnitsalder
0
Ansatte
0
Eksisteret i år
0
Nationaliteter

ONE er en Marketing Service Provider, som hjælper nordiske virksomheder med at optimere resultaterne af deres datadrevne processer på tværs af kanaler ved at designe, bygge og drive det nødvendige data- og systemfundament. ONE fungerer derefter som outsourcet supportorganisation for brug af værktøjet. ONE har udvalgt førende leverandører af standardsoftware, så vi er i stand til at imødekomme specifikke behov fra de helt enkle til de meget avancerede.

Resultaterne af målrettede, målbare, automatiserede, udløserbaserede aktiviteter i forskellige kanaler er bemærkelsesværdige. Der er derfor en reel risiko for at foretage et forkert valg af løsning til disse aktiviteter, så du har brug for hjælp til at træffe den bedste beslutning: Hvad er behovet? Hvad taler for og i mod? Hvad med økonomien? Alternativet er, at din nuværende løsning ikke passer til dine ambitioner længere. Du vil have flere data, flere funktioner og mere avanceret integration. Eller måske har du brug for inspiration og sparring til, hvordan du kan komme videre med dine kunder.

Du kan udnytte ONE´s erfaring fra lignende cases og projekter til at maksimere din egen chance for at få succes. Du vil blive rådgivet i valg af den relevante platform med udgangspunkt i dine forretningsmål. Du vil få én kontaktperson til alt vedrørende support, data og værktøj, og denne person vil altid være en, der taler samme sprog som dig. Du vil have adgang til yderligere kvalificerede ressourcer, når du har brug for det, eller hvis du får brug for aflastning i kritiske perioder.

Skriv en besked

Kunder

Vores kunder spænder bredt på tværs af forskellige brancher i Danmark, Norge og Sverige.

 

Wupti
L
AP Pension
Aller Media
Viasat
Børnefonden
Alm. Brand
Falck
TDC
Telia
Pension Danmark
Tryg
Viaplay
PenSam
Kræftens Bekæmpelse
XL-BYG

Partnere

ONE Marketing samarbejder med de førende softwareleverandører på deres områder: IBM, Salesforce, Portrait Software, Qlik.

Vi arbejder med standardprogrammer.
Vi er uafhængige af bestemte systemer, og vi har opbygget en ekspertise i de bedste af dem.

IBM
Salesforce
Portrait Dialogue
Qlik